Ang. Lokaluthyrning

Välj ditt område nedan:
Malmparken
Turemalm
Häggvik C / Spaden
Jaktskytten
Norrviken C
Rotebro C
Rotsunda ängar
Rotsunda

Finns inte ditt område med i ovanstående lista, kontakta Ulla Rosén
Tel: 070-755 49 05 eller
E-post: ullamrosen@hotmail.com.

 

Ordförande har ordet

Janet Sibose

Janet Siboses krönika januari 2017

Nu kommer året till sitt slut och jag har äran att skriva årets sista ordförandekrönika. Först och främst vill jag tacka JP Mattsson för allt han har gjort för föreningen under året och önskar honom god hälsa in i det nya året.
Läs mer...

Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och följ våra aktiviter...
Det går alltid att närsomhelst att avregistrera sig från detta nyhetsbrev!

Namninsamling - Stoppa slakten av Sollentunahem

Protestknappp3Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna i Sollentuna vill sälja 2 000 av bolagets hyresrätter till andra fastighetsbolag för att finansiera renovering av skolor och andra kommunala angelägenheter, samt för att bygga 1 500 nya hyresrätter i en obestämd framtid. Därutöver vill man föra över Sollentunahems kommersiella fastigheter (kommunalhuset, Helenelunds centrum osv) till ett nytt kommunalt fastighetsbolag, för att på det viset kunna plocka ut pengar till kommunens kassa.

Som om inte det vore nog, så har moderaten Maria Stockhaus (som också är bolagsstyrelseordförande för AB Sollentunahem) i en tidningsintervju (Hem & Hyra den 31 oktober) öppnat för att ombilda fler hyresrätter till bostadsrätter. Nu finns 30 bostadsrättsföreningar som gör anspråk på att få köpa 2 300 av Sollentunahems hyresrätter.

Hyresgästföreningen Sollentuna kräver att försäljningarna av hyresrätterna och överföringarna av Sollentunahems fastigheter till ett annat kommunalt bolag stoppas!

Vill du skriva under, klicka här!!!