Skip to main content

Nyheter

Hyresgästföreningens förbundsstämma är tänkt att gå i framtidens tecken

Den 18-19 juni är det återigen dags för hyresgästföreningens förbundsstämma som hålls vartannat år.


Platsen denna gång är Folkets Hus i Trollhättan. Ett genomgående tema för årets stämma är framtidsarbetet då det ska fattas beslut om organisationens Agenda 2022 och det tillhörande Framtidsprogrammet.

Besluten som ska fattas handlar till stor del om hur organisationen ska kunna betyda mer för fler och bli ännu starkare i samhällsdebatten. Målet är att hitta rörelsens väg in i framtiden med en stark förankring i de hundraåriga rötterna. Hyresgästföreningen behövs mer än någonsin då bl a bostadsbristen är värre än på femtio år.

Tanken är att du som medlem ska kunna hålla koll på besluten som våra 150 delegater från hela landet fattar. Därför bör du som är intresserad av förberedelserna och genomförandet av stämman hålla lite extra koll på www.hyresgastforeningen.se eller vår facebookgrupp för att se vad som sker.

Den här gången har Sollentuna ingen representant på stämman men Sollentunaföreningen har varit mycket aktiv i remissarbetet vid framtagandet av Agenda 2022 och Framtidsprogrammet.

Johan Flyckt

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .