Skip to main content

Nyheter

Aktuella kurser vecka 7 och vecka 8

Bildningskonf jan 2018
Regionskurser för förtroendevalda.

Påverka genom remiss
Tid: Lördagen den 16 februari klockan 09.30-12.00
Plats: Huddinge
Anmälan: Senast den 24 januari till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., eller via telefon till bildningsenheten: 010-459 19 19.

Vi pratar om vad systemet med remisser innebär, hur vi hanterar det i Stockholm samt hur remissvar kan utformas så att våra möjligheter att påverka ökar. Vi går även igenom praktiska frågor som innehåll, disposition och språk med mera.

Målgrupp
Remissansvariga i förening på kommun/stadsdelsnivå samt förtroendevalda på alla nivåer som är intresserade av hur remisser kan användas som politiskt påverkansmedel, oavsett var du bor.

Kursledare
Henrik Ludvigsson.

Konfliktlösning i praktiken
Tid: Måndagen den 18 februari klockan 18.00-20.30.
Plats: Regionkontoret Globen, Stockholm.
Anmälan: Senast den 28 januari till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., eller via telefon till bildningsenheten: 010-459 19 19.

Workshop: konfliktlösning i praktiken, med syfte att öva på att hantera besvärliga situationer och personer utifrån dig själv. Konkreta och konstruktiva verktyg och metoder för att komma vidare.

Målgrupp
Förtroendevalda på alla nivåer.

Kursledare
Frida Skarin, doktorand i psykologi vid Karlstads universitet. Tidigare arbetade hon som polis och lärare i mental träning och konflikthantering vid Polishögskolan.
  • Skapad
  • Senast uppdaterad .