Skip to main content

Nyheter

Bli en del av Engagemangskapet

Data ABF
Vill du engagera dig i samhällsfrågor? Kanske vill du skapa bättre grannsämja, trygga miljöer eller jobba för jämställdhet?

Oavsett om du bara har en idé som du inte tagit vidare eller om du redan har erfarenhet av att engagera dig i frågor du brinner för, så erbjuder vi ett mentorsprogram för dig: Engagemangskapet.

Engagemangskapet är ett program för dig som vill inspireras i ditt engagemang, dela med dig av dina erfarenheter eller ingå i nya spännande sammanhang.

I Engagemangskapet möts personer som redan är eller gärna vill bli inspirerade inom olika frågor. Här får du möjlighet att ta del av inspirerade föreläsningar och träffa andra eldsjälar. Under våren 2019 kommer vi att träffas under tre till fyra timmar vid fem tillfällen. Däremellan ses ni deltagare för att ta del av varandras idéer, kompetens och engagemang.

Programmet har ett begränsat antal platser och genomförs i Stockholm.

Är du intresserad och vill ansöka?
Skriv ett mejl där du berättar om dig själv och varför du vill delta i Engagemangskapet. Vi behöver din ansökan senast den 27 januari 2019. Skicka mejlet till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (skriv ”Engagemangskapet” i ämnesraden).

Vill du nominera någon annan?
Vet du någon annan som kan vara intresserad av Engagemangskapet? Skriv några rader om varför just den här personen skulle passa för programmet. Glöm inte att få med kontaktuppgifter till den du nominerar. Vi behöver din nominering senast den 27 januari 2019. Skicka mejlet till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (skriv ”Engagemangskapet” i ämnesraden).

Kontakta oss om du har frågor
Mirjam Neuman, Hyresgästföreningens Riksförbund, projektledare.
Mobiltelefon 010-459 20 02.
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Katarina Gold (verksamhetschef) ABF Stockholm
08-453 41 03
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Skapad
  • Senast uppdaterad .