Skip to main content

Nyheter

Din Lokaltidning lägger ner

logo v3
Kooperativet Din Röst har beslutat att lägga ner webbtidningen Din Lokaltidning nu i december och den sista ledarartikeln publicerades dagen före julafton.

Efter sjutton år av idogt skrivande med det som händer i Sollentuna i fokus, ofta blandat med fina pikar till våra lokala politiker, har kooperativet Din Röst valt att lägga ner utgivningen.

Man kan tycka mycket om detta och kanske framför allt om hur det ändrar det lokala medialandskapet till det sämre. Men vi i Hyresgästföreningen Sollentuna respekterar naturligtvis detta beslut och vill här passa på att lyfta fram en del av kooperativets förtjänster under åren.

Under alla år har kooperativet varit en samarbetspartner till Hyresgästföreningen. Vi har fått ovärderlig hjälp med vår hemsida och sociala medier. Vi har samarbetat kring Malmvägens dag, med över 70 Rosa Parks Caféer, i integrationsprojektet ”Lika värde, lika rätt”, projekt M och mycket, mycket annat.

Personerna kring Din Lokaltidning försvinner dock inte, utan finns kvar i våra nätverk. Något som säkerligen kommer att resultera i nya samarbeten och verksamheter.

Här kan du läsa Din Lokaltidnings sista ledare: http://www.dinlokaltidning.se/ledarsidan/2626-vi-pa-din-lokaltidning-tackar-for-oss.html.

Jan Peter Mattsson
Ordförande Hyresgästföreningen Sollentuna
  • Skapad
  • Senast uppdaterad .