Skip to main content

Nyheter

Eldsjäl i Hyresgästföreningen prisad

Margareta Karlsson
Äras den som äras bör!

Margareta Karlsson i Märsta har varit aktiv i Hyresgästföreningen i många år. Dels som förtroendevald i den lokala hyresgästföreningen i Valsta, och dels i Hyresgästföreningen Sigtuna. Därutöver var Margareta innan pensioneringen länge anställd som verksamhetsutvecklare på Hyresgästföreningen region Stockholm. Och då jobbade hon mycket med hyresgästföreningarna i Sigtuna och Sollentuna.

Nu har Margareta fått utmärkelsen Årets eldsjäl för sitt engagemang i Valsta. Då i rollen som ordförande i Valsta Steninge stadsdelsförening.  

Så här säger Sigtunahems vd Göran Langer i ett uttalande på marsta.nu: - Margareta är helt rätt person för det här priset. Hon är alltid engagerad och har gjort massor för stadsdelen. En riktig eldsjäl i kropp och själ. Langer är också ordförande för ”Vi i Valsta”.

Motivering

”Årets Eldsjäl i Valsta/Steninge prisas för sina oförtröttliga insatser för trivsel och trygghet i kommundelen. Med iver och stort engagemang har hon i 25 år, såväl vardagar som helgdagar, jobbat ideellt för att bygga nätverk och stärka vi-känslan i kommundelen. Alltid med Valsta/Steningebornas bästa för sina ögon, utan att sätta sig själv i centrum”.

Priset består av ett stipendium och ett diplom. Den officiella utdelningen kommer att hållas när öppna aktiviteter kan hållas i Valsta.

Grattis Maggan, önskar kompisarna i Sollentuna!
  • Skapad
  • Senast uppdaterad .