Skip to main content

Nyheter

Inbjudan till deltagande i Stockholm Pride från Hyresgästföreningen region Stockholm

image001
Öppna staden – för allas lika rättigheter

Nu är en av sommarens höjdpunkter här: den lika viktiga som roliga festivalen Stockholm Pride. I år vill Hyresgästföreningen region Stockholm samla så många medlemmar, förtroendevalda, anställda och sympatisörer som möjligt i paraden.

Vi vill visa att vi är många som står bakom alla människors lika rättigheter, och att vi är en modern folkrörelse där alla är välkomna. Vårt budskap under årets Pride är ”Öppna staden – för allas lika rättigheter”.

En öppen stad…
… är en stad där alla människor, oavsett sexuell läggning eller identitet, ursprung, ålder eller funktionshinder har lika rättigheter.
… är en stad där människor med olika bakgrund och erfarenheter möts och berikar varandras liv.
… är en stad där det byggs bostäder, framför allt hyresrätter, som alla kan efterfråga.

Kom till centrala Stockholm lördagen 1 augusti och gå tillsammans med oss i Sveriges största Prideparad!

Praktisk information – Prideparaden
Paraden äger rum 1 augusti kl 13 och går från Södermalm till Östermalms IP. Preliminär samlingstid är kl 11.00 vid Hyresgästföreningen region Stockholms ekipage på Hornsgatan (mellan Mariatorget och Zinkensdamm).

Eventuella förändringar av mötestid/mötesplats kommer att publiceras på vår blogg dittlivsboende.se/pride2015 och på vår Facebooksida: facebook.com/hyresgastforeningenregionstockholm.

Innan paraden passar vi på att dekorera vårt ekipage och oss själva inför paraden.
I år har vi anlitat burlesk-artisten Miss Diamond med sällskap som med dans och musik kommer att hålla igång under paraden. Du som kommer och deltar får gärna välja att klä dig antingen enligt färgerna på vår Pridelogga: ljusblått eller i regnbågsfärger, eller enligt temat glamour. Vi vill gärna matcha våra artister!

Praktisk information – Pride Park
Vi kommer att finnas i Pride Park. Under våren har vi haft en tävling där vi har efterlyst människors bostadsvisioner: vinnarbidragen kommer att finnas utställda i vårt tält. I tältet kan besökare dela med sig av sina egna bostadsvisioner. Det finns också möjlighet att ställa bostadsfrågor till Hyresgästföreningens representanter.

Öppettiderna för parken hittar du härhttp://www.stockholmpride.org/Pride-Park/Opptider/

Bifogat finns vår flyer, du får gärna skriva ut och hjälpa till att sprida den i ditt närområde.

Twittra om oss: #öppnastaden
Besök oss på facebook: facebook.com/hyresgastforeningenregionstockholm och dittlivsboende.se

Kommunikationsenheten Hyresgästföreningen region Stockholm
  • Skapad
  • Senast uppdaterad .