Nyheter

Kristdemokraterna i Sollentuna sviker hyresgästerna

Ramstrand
Magnus Ramstrand, Sonia Lunnergård, Carlos Romero och Eva Ireblad har gett sig fan på att jävlas med Sollentunahems hyresgäster.


De ovan nämnda Kristdemokraterna sitter i Sollentunas kommunfullmäktige. Magnus Ramstrand sitter också i kommunstyrelsen och i dess arbetsutskott.

eva ireblad

 

 

 

 

 

 

Eva ireblad, vill sälja ut Sollentunahem


För drygt tio år sedan så tiggde deras parti Kristdemokraterna om hjälp från Hyresgästföreningen Sollentuna, för att stoppa en utförsäljning av Sollentunahem. Nu ska de sälja ut själva.

lunnergard

 

 

 

 

 

 

Sonia Lunnergård, vill sälja ut Sollentunahem


Det är svårt att förstå sig på ideologin här. Och Magnus Ramstrands inlägg på Facebook gör det inte lättare direkt. I rent snurriga termer kan inte Ramstrand förklara sitt partis ställningstagande. Inte heller att partiet har svängt helt i denna fråga. Och det utan att skämmas, vilket man borde göra. För medborgarnas skull, men i Ramstrands värld så är kanske inte medborgarna viktiga? Med däremot arvoden till kristdemokratiska politiker är kanske viktiga?

romero

 

 

 

 

 

 

Carlos Romero, vill sälja ut Sollentunahem


Ramstrand gör dessutom bort sig på kommunfullmäktiges möte den 24 november. Argumenten för en utförsäljning och uppstyckning av Sollentunahem faller platt till marken. Ännu värre intryck gör Ramstrands politiska kompis Anna-Lena Johansson (L), som bara pratar om andra saker när kommunfullmäktige skall ta beslut om Sollentunahemsaffären. Med sådana ”vänner” lever man inte länge Magnus Ramstrand.

Man kan skönja din politiska avskedsansökan redan nu Magnus Ramstrand. Saknad lär du inte bli. Men som man bäddar, får man ligga.

  • Skapad

Ordförande
Thomas axelsson
070 - 653 56 86
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Folkrörelsestrateg & Processledare
Hyresgästföreningen Reg. STHLM
Johan Flyckt
Tel: 010 - 459 19 49
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Postadress
Hyresgästföreningen Reg. STHLM
Hyresgästföreningen Sollentuna
Box 10117
121 28 Stockholm-Globen

Sociala Medier