Nyheter

När ska ljugandet sluta?

Fragetecken
Det är utomordentligt tråkigt när så kallade femtekollonnare dyker upp i vår folkrörelse. Femtekollonnare som endast har sig själva i fokus, och inte alls ser medlemsperspektivet eller meningen med föreningen.

För femtioelfte gången har nu Barkat Hussain fått utrymme i lokaltidningen ”Vi i Sollentuna” och därigenom ånyo getts möjlighet att sprida gamla lögner. Nu får det allt vara nog med detta.

För det första en information till redaktionen på ”Vi i Sollentuna”. Vi ”hänger inte ut” någon alls. Vi berättar via vår hemsida hur det egentligen är, och det är inte att ”hänga ut” Barkat Hussain. Däremot har ju ”Vi i Sollentuna” under några år släppt till ganska så mycket utrymme för att just ”hänga ut” Hyresgästföreningen Sollentunas styrelse. Det har man gjort genom att helt okritiskt publicera nämnde Barkat Hussains påståenden, som helt saknar förankring i verkligheten. Vi antar att ni känner till uttrycket ”att kasta sten i glashus”…

Barkat Hussains påståenden

Barkat Hussain ifrågasätter bokföringen och att han inte förstår vad delar av pengarna gått till.

För det förstå har Hussain aldrig bett att få se någon bokföring. Det kan han dock göra vilken dag som helst hos Hyresgästföreningen region Stockholm vid Globen, där bokföringen skötts i många år.

För det andra så är det rent av löjligt att påstå att man inte begriper en sådan enkel budgetering som görs inom Hyresgästföreningen Sollentuna, när man själv sitter med i såväl kommunstyrelse som kommunfullmäktige och är med och beslutar om budgetar i miljardklassen.

Vem som helst är välkommen att ta del av såväl bokföringen som budget och verksamhetsplan när som helst. Hitintills har INGEN frågat efter detta material, vilket säger en hel del om aktörerna i denna soppa.

Barkat Hussain var själv med och valde JP Mattssons pappa Sune Mattsson till revisor i föreningen. Flera gånger dessutom. Det nämner han aldrig. Vi har tidigare informerat om att dessa två nämnda personer var väl medvetna om denna situation, och därför var Sune Mattsson aldrig med och reviderade Sollentunaföreningens verksamhet och ekonomi – bara de lokala föreningarnas. Detta har varit allmänt känt i många år och ingen förutom Barkat Hussain har kritiserat detta. Detta finns också dokumenterat för den som vill se.

Barkat Hussain påstår också helt oförskämt att föreningen har förvanskat information och ljugit i diverse texter. Det är nu dags att Hussain tar fram bevis för detta. Vi har redan polisanmält Barkat Hussain för förtal en gång, och kan mycket väl göra det en gång till. Någonstans måste gränsen dras. Hyresgästföreningen Sollentuna lär vara den mest granskade föreningen i hela Sverige, och ingen – ingen – har hittat ens en skugga av oegentligheter. Detta faktum måste även Barkat Hussain acceptera.

Ytterligare en lögn är att förhandlingsdelegationen inte skulle ha känt till kostnaden då man tecknade upprustningsavtalet med Sollentunahem. Barkat Hussain vet bättre än så då han själv var med i förhandlingsdelegationen vid det tillfället. Vi har hur många vittnen som helst till det.

Avslutningsvis ett tips till redaktionen på lokaltidningen ”Vi i Sollentuna” – varför inte granska och skriva om Barkat Hussains ordförandeperiod i den lokala Hyresgästföreningen på Malmvägen då han samtidigt var kassör och ledamot i kommunfullmäktige?

  • Skapad

Ordförande
Thomas axelsson
070 - 653 56 86
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Boutvecklare & Processledare
Hyresgästföreningen Reg. STHLM
Johan Flyckt
Tel: 010 - 459 19 49
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Postadress
Hyresgästföreningen Reg. STHLM
Hyresgästföreningen Sollentuna
Box 10117
121 28 Stockholm-Globen

Sociala Medier