Skip to main content

Nyheter

Ny chef på regionkontoret – igen!

Billstrom PrbLarsEpstein w

Den förre förbundsordförandekandidaten Annika Billström blir ny tillförordnad regionchef från och med den 4 augusti i år. Detta efter att den nuvarande regionchefen Gunilla Thorin sagt upp sig och ska börja på en ny tjänst på förbundskontoret. Efter bara tio månader.

Före Thorin hade vi Arne Nilsson på lånad tid i funktionen som regionschef. Han blev tillsatt av förbundet då den förre regionchefen Göran Hellberg plötsligen sade upp sig och slutade. Det här innebär att Hyresgästföreningen region Stockholm är inne på sin fjärde regionchef på mindre än två år.

Annika Billström kommer att fungera som regionchef på konsultbasis i ett år och under tiden ska föreningen hitta en ny chef. I lugn och ro. Billström var redan innan detta engagerad av Hyresgästföreningen som konsult. Då med uppdraget att jobba med det projekt som förbundet och regionen startat för att lösa alla problem som finns just inom Hyresgästföreningen region Stockholm.

-”En region i djup kris. Det är jätteallvarligt och handlar om att vinna eller försvinna om vi inte förändrar situationen”, säger Billström i ett uttalande i tidningen Hem & Hyra.

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .