Nyheter

Resultatet av Sollentunahems kundundersökning

Bild 001
Under flera månader i år har Sollentunahem genomfört en så kallad kundundersökning om vad vi som hyresgäster tycker om bolaget.

Resultatet av undersökningen kommer att publiceras på bolagets hemsida måndagen den 9 oktober. Du kan följa undersökningen via denna länk: www.tycktill.sollentunahem.se.

Vad händer nu? (information från AB Sollentunahem)
Sollentunahem kommer att prioritera och arbeta in resultatet i vår årsplanering. Vi kommer att analysera och bearbeta det för att planera vilka åtgärder vi ska göra under det kommande året i våra olika områden.

Vi kommer också att ta upp resultaten under de bostadsmöten som hålls tillsammans med Hyresgästföreningen under hösten, dit alla (oavsett medlemskap) är välkomna. Mötena är bra tillfällen för information, återkoppling och inte minst inflytande över ditt boende!

Förtydligande från Hyresgästföreningen Sollentuna
Ovanstående text från AB Sollentunahem (sista stycket) kan uppfattas som om att Hyresgästföreningen Sollentuna på något sätt krävt att det är bara medlemmar i föreningen som får närvara på de nämnda bostadsmötena. Sedan boinflytandeavtalet för många år sedan tecknades mellan AB Sollentunahem och Hyresgästföreningen Sollentuna har Hyresgästföreningen alltid månat om att alla hyresgäster kan delta i verksamheten, oavsett medlemskap eller ej. Och då i synnerhet vad gäller bostadsmöten.

 

  • Skapad

Ordförande
Thomas axelsson
070 - 653 56 86
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Folkrörelsestrateg & Processledare
Hyresgästföreningen Reg. STHLM
Johan Flyckt
Tel: 010 - 459 19 49
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Postadress
Hyresgästföreningen Reg. STHLM
Hyresgästföreningen Sollentuna
Box 10117
121 28 Stockholm-Globen

Sociala Medier