Skip to main content

Nyheter

Sollentunaföreningens årsmöte flyttat ännu en gång...

Data ABF
På grund av coronapandemin har vi ändrat datum för vårt årsmöte flera gånger. Nu har vi gjort det ännu en gång.

Den 15 juni fick vi besked om att förbundsstyrelsen beslutat att alla årsmöten ska ske digitalt, och att de ska genomföras senast den 15 oktober.

Av den anledningen – samt för att få mer tid att förbereda detta digitala årsmöte – beslutade föreningsstyrelsen den 16 juni att årsmötet genomförs den 30 september, istället för den 26 augusti som meddelats tidigare.

Årsmötets innehåll är likadant som det brukar vara, det är bara formen för mötet som är annorlunda.

Att notera
Det kommer att krävas att den som vill delta anmäler detta till Sollentunaföreningen.

Då slutdatumen för nomineringar till val och att lämna in motioner till årsmötet för länge sedan passerat, finns det inte möjligt att nominera eller motionera inför den 30 september. Dock har föreningsstyrelsen möjlighet att lägga förslag till årsmötet. Har du som medlem någon fråga som du tycker det är viktigt att den behandlas av årsmötet, så kontakta föreningsstyrelsen. Denna möjlighet betyder inte att föreningsstyrelsen måste lägga fram ditt förslag för årsmötet.

I kallelsen, som skickas ut senast två veckor innan den 30 september, kommer det att finnas information om hur man anmäler sig, hur det tekniska kommer att fungera, hur man kan få möteshandlingarna med mera.

Har du som medlem frågor eller funderingar kring detta, så kontakta föreningsstyrelsen. Kontaktuppgifter finns på denna hemsida.

Föreningsstyrelsen
  • Skapad
  • Senast uppdaterad .