Skip to main content

Nyheter

Varför inte träffa ABF?

ABF logo RED ABF norra STHLMS lan
Varje måndag har du möjlighet att träffa en representant för ABF och få reda på vad du kan delta i för studiecirklar, kurser och andra aktiviteter.

ABF Norra Stockholms läns verksamhetsutvecklare Maryam Dorbegi finns tillgänglig på Tusbystråket 12 E i Tureberg varje måndag mellan klockan 10.00 och 14.00.

Maryam kan berätta om vilka möjligheter ABF har att arrangera aktiviteter som du kan delta i – studiecirklar, kurser, kulturarrangemang med mera. Hon kan också hjälpa dig att arrangera olika aktiviteter, till exempel en studiecirkel i ett ämne som du och dina vänner och bekanta är intresserade av. Eller som din förening är intresserad av kanske?

Maryam kan också nås på telefon 08-505 868 46, eller via e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Data ABF
Och varför inte kika lite på ABF Norra Storstockholms verksamhet? Se https://www.abf.se/distrikt--avdelningar/abf-stockholms-lan/abf-norra-stockholms-lan/.

ABF:s informationsverksamhet på Tusbystråket sker i samarbete med Hyresgästföreningen Turemalm.

Hyresgästföreningen är en av de största medlemsorganisationerna i studieförbundet ABF. Hyresgästföreningen Sollentuna är medlem i ABF Norra Stockholms län och samarbetar med ABF-avdelningen sedan många år.
  • Skapad
  • Senast uppdaterad .