Jan Peter Mattssons krönika april 2016

Så – nu är alla årsmöten inom Sollentunaföreningen avklarade. Så även förhandlingarna. Nu kan vi växla in på verksamhetsspåret.

Denna krönika tänkte jag ägna åt verksamhet och aktiviteter, som är viktiga för såväl förtroendevalda och medlemmar att känna till och i förekommande fall att delta i.

LH-galan den 28 maj
Hyresgästföreningen region Stockholm gör en jättesatsning på de lokala Hyresgästföreningarna (LH) inom regionen lördagen den 28 maj på Stockholmsmässan. Alla förtroendevalda i LH:n fick en inbjudan till detta evenemang i början av denna månad. För mera information kan du läsa en artikel om galan på denna hemsida.

Sollentunaföreningen har till galan nominerat Arne Lovén (f d ordförande i Rotsunda Ängar) och LH Rotsunda Ängar till ett stipendium, då de har utvecklat en bred och bra verksamhet under de senaste åren.

Vi i norrmöte den 25 april, Amorinasalen Sollentuna
Regionen har tagit initiativ till ett samarbete mellan föreningarna i de norra förorterna som en del av projektet ”Framtidsbyrån”. Detta ska bli mycket spännande!

Regionens årsmöte
Regionen håller årsmöte på Scandic Continental i Stockholm lördagen den 23 april. Förutom sedvanliga årsmötesbeslut så ska det väljas ledamöter till Hyresnämnden, och man ska också behandla 23 motioner.

Se mera om årsmötet i en artikel på denna hemsida.

Verksamhetskonferens för Sollentunaföreningen
Sollentunaföreningen håller en verksamhetskonferens för styrelsen, revisorer och valberedningen lördagen den 21 maj på Scandic Star Hotel i Sollentuna. På programmet finns bland annat organisation, förhandlingar, bostadspolitik, lokalt engagemang och verksamhet under 2016.

  • Skapad

Ordförande
Thomas axelsson
070 - 653 56 86
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Folkrörelsestrateg & Processledare
Hyresgästföreningen Reg. STHLM
Johan Flyckt
Tel: 010 - 459 19 49
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Postadress
Hyresgästföreningen Reg. STHLM
Hyresgästföreningen Sollentuna
Box 10117
121 28 Stockholm-Globen

Sociala Medier