Jan Peter Mattssons krönika november 2016

Denna gång får jag inleda med att säga hejdå och tack för den här tiden. I alla fall för nu. Läs krönikan så förstår du.

Jag vill här meddela att jag har avgått som ordförande för Hyresgästföreningen Sollentuna. Detta har absolut ingenting att göra med styrelsearbetet eller relationerna styrelseledamöterna emellan – eller andra relationer inom Hyresgästföreningen. Det har bara med min hälsa att göra. Jag har fått läkarorder om att ta det så lugnt som jag bara kan. Och då gör jag det. Det är inget val – jag är därtill nödd och tvungen kan man säga.

Det betyder inte på något vis att jag tappat intresset för Hyresgästföreningen och dess verksamhet. Inte alls. Men just nu har jag inte möjligheten att göra någon nytta inom vår organisation. Vi får se hur det blir i framtiden – jag har ju inte flyttat till en annan planet. Jag finns kvar i Sollentuna och Edsberg. Vi får se vad framtiden kan utvisa.

Ungefär samtidigt som denna krönika skrivs så kommer det en mycket intressant nyhet från Sollentuna kommun. Kommunstyrelsen förbereder ett förslag till direktiv till Sollentunahem om att bolaget ska bygga 1 500 hyresrätter. Nu börjar det hända saker!

Jag kommer inte agera i detta i nuläget. Jag lämnar istället över denna fråga till de övriga i föreningsstyrelsen samt i synnerhet till Janet Sibose som i sin roll som vice ordförande i föreningen kommer att axla ordföranderollen fram till årsmötet i mars 2017. De kommer att sköta detta alldeles som utmärkt. Det är jag helt övertygad om.

Så – tack för nu, tack för det förtroende jag fått under flera år, och på återseende i någon form.

Jan Peter Mattsson
Före detta ordförande för Hyresgästföreningen Sollentuna
  • Skapad

Ordförande
Thomas axelsson
070 - 653 56 86
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Folkrörelsestrateg & Processledare
Hyresgästföreningen Reg. STHLM
Johan Flyckt
Tel: 010 - 459 19 49
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Postadress
Hyresgästföreningen Reg. STHLM
Hyresgästföreningen Sollentuna
Box 10117
121 28 Stockholm-Globen

Sociala Medier