Ordförande har ordet

Först något riktigt tråkigt.

Fem förtroendevalda inom Hyresgästföreningen region Stockholm är i detta nu föremål för uteslutning ur föreningen. Oavsett varför, så är detta ett stort internt problem. Hur kunde vi låta det gå så långt, kan man undra?

Har vi glömt meningen med föreningen?

Jag har sagt det förr – och lär tyvärr få anledning att säga det igen – Hyresgästföreningen har uppenbara problem med sin egen konstitution. Har man inte ordning på regelverket, så blir det ingen ordning i föreningen heller. Detta gäller i synnerhet region Stockholm, där de interna problemen lägger sig i stora högar. Är det inte den ena, så är det det andra. Man önskar ju att vi kunde lägga energin på verksamheten och medlemmarna istället.

Och det är väl som så vi resonerar i Sollentunaföreningen. Här görs det verkstad, och vi söker inte konflikter för sakens skull. Men vi backar heller inte för konflikter om vi hamnar i en situation där vi bara måste. Och konceptet är mycket enkelt – vi är valda av medlemmarna och är till för medlemmarna.

Mycket roligare är det att berätta det som följer! Midsommarfirandet i Rotsunda gård samlade runt 2 000 personer i år. Jättekul! En stor eloge till de förtroendevalda i den lokala hyresgästföreningen Rotsunda Ängar! Bra jobbat!

Ha nu en skön och avkopplande semester, så hörs vi augusti!

  • Skapad

Ordförande
Thomas axelsson
070 - 653 56 86
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Boutvecklare & Processledare
Hyresgästföreningen Reg. STHLM
Johan Flyckt
Tel: 070 - 301 60 18
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Postadress
Hyresgästföreningen Reg. STHLM
Hyresgästföreningen Sollentuna
Box 10117
121 28 Stockholm-Globen

Sociala Medier