Thomas Axelssons krönika januari 2018

Så där ja – nu är det nytt år igen!

Nådens år 2018 bjuder på ett så kallat supervalår. Det är inte nog med att vi ska välja politiska företrädare på nationell, regional och lokal nivå. Vi ska också välja till Europaparlamentet. Mycket val blir det kan man säga.

För oss i Hyresgästföreningen Sollentuna ligger fokus på det kommunala valet. Och det av en enda orsak – vi vill stoppa Sollentunahemsaffären med alla till buds stående medel. Och i den lokala valrörelsen har vi stora möjligheter att påverka de bostadspolitiska frågorna.

Det finns ingen som helst anledning för oss i Hyresgästföreningen, för hyresgästerna eller för andra kommunmedborgare i andra boendeformer, att tiga still och sitta bredvid och titta på när den nuvarande politiska majoriteten fullkomligt slaktar Sollentunahem och dessutom inte klarar av bostadsförsörjningen.

Det får bli slut på detta nu. Som kommunmedborgare är man nu mer än hjärtligt trött på att Sollentuna är det ständigt dåliga exemplet vad gäller dessa frågor i landet. Det bra dåliga exemplet liksom.

Men det går det ju att göra någonting åt.

Till exempel så kommer den politiska majoriteten att under 2018 på olika sätt ställas till svars för sina tillkortakommanden vad gäller bostadsförsörjningen och misskötseln av vårt gemensamt ägda bostadsbolag Sollentunahem.

Vad ska hända då, undrar någon? Det kommer du och alla andra att märka då det händer. Just wait and see.

Det är nog nu.
  • Skapad

Ordförande
Thomas axelsson
070 - 653 56 86
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Folkrörelsestrateg & Processledare
Hyresgästföreningen Reg. STHLM
Johan Flyckt
Tel: 010 - 459 19 49
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Postadress
Hyresgästföreningen Reg. STHLM
Hyresgästföreningen Sollentuna
Box 10117
121 28 Stockholm-Globen

Sociala Medier