Skip to main content

Thomas Axelssons krönika januari 2021

 Nu är det här – det nya året!

Först – en god fortsättning till alla.

Jag kan inte göra annat än att se fram emot detta år. På flera plan. Dels så inger ju det faktum är vaccin nu finns tillgängligt gott hopp, vilket i sin tur ger hopp om en återgång till ett mer normalt liv – vår förenings verksamhet inkluderad.

IMG 0281
En ljusnande framtid?

Det var väldigt mycket vi inte kunde göra under det gångna året på grund av pandemin, men det var också mycket vi kunde göra. Genom att inte ge upp och hitta andra lösningar så kunde vi bedriva mer verksamhet än vad vi trott. Mycket genom webbtekniken genom vilken vi hållit såväl styrelsemöten, bomöten som seminarium och föreläsningar. Vi har också passat på att diskutera om och planera för vår förenings utveckling vad gäller bostadspolitik, boinflytande och mycket annat.

Framtiden sollefteå kommun
Allt det här har vi med oss in i detta år vilket kommer att utveckla vår förenings verksamhet. Inte minst på den digitala sidan, där vi har ganska omfattande utvecklingsplaner. Vi tar med oss den digitala tekniken in i framtiden. Inte för att ersätta möten mellan människor, utan för att komplettera och utveckla. Det ena förtar inte det andra i detta.

Vi har mycket att ta tag i, och det gör vi med glädje.

Till sist en liten påminnelse. Vår plan för att hålla årsmöte står fast, vilket betyder att vi kommer att genomföra detta den 25 mars. Som det ser ut för dagen så kommer det att bli digitalt. Mer information kommer så fort vi vet mera om restriktioner och annat som påverkar detta.

Ställ inte in – ställ om, ta hand om er och håll avstånd!
  • Skapad
  • Senast uppdaterad .