Skip to main content

Nyheter

Årsmöte

Fullmäktige nov 2015
Som bekant har Hyresgästföreningen Sollentuna på grund av coronapandemin inte kunnat genomföra årsmötet för 2020. Men nu kommer här nya besked.

Ursprungligen var årsmötet utsatt till onsdagen den 25 mars, men fick ställas in på grund av coronapandemin och de restriktioner som Hyresgästföreningen införde.

Efter detta har föreningen försökt att organisera årsmöten i april, juni, augusti och september – utan att lyckas på grund av corona.

Den 19-20 augusti hade förbundsstyrelsen i Hyresgästföreningen möte, och då togs bland mycket annat beslut om att tillåta att föreningar håller årsmöten för 2020 under 2021.

Mot bakgrund av detta så beslutade styrelsen för Hyresgästföreningen Sollentuna den 15 september att årsmötet för 2020 hålls torsdagen den 25 mars 2021.

Att notera är att såväl möjligheten att nominera till uppdrag, som möjligheten att motionera, till årsmötet för 2020 sedan länge är stängda.

Föreningsstyrelsen återkommer med mer information om årsmötet för 2020 när det blir aktuellt.

För dagen utgår vi ifrån att mötet kommer att kunna hållas under vanliga former, det vill säga med deltagarna på plats.

Finns det frågor eller funderingar kring detta – kontakta gärna föreningsstyrelsen. Kontaktuppgifter finns på denna hemsidas startsida.

Föreningsstyrelsen
  • Skapad
  • Senast uppdaterad .