Skip to main content

Nyheter

Coronasäkrad verksamhet i Rotsunda gård

Julbord Rotsunda gård 2017 1
Hyresgästföreningen Rotsunda Ängar i Rotsunda Gård startar igång verksamhet igen. Sakta och försiktigt.

”Nu äntligen sätter vi upp flaggan igen! Välkommen till Hyresgästföreningens lokal på Skinnaråsvägen 13. Efter ett långt uppehåll på grund av Covid 29 så startar vi nu i liten skala och beaktar Folkhälsomyndighetens riktlinjer”. Så skriver den lokala Hyresgästföreningen i en inbjudan.

Planerad verksamhet

Från och med måndag den 7 september klockan 10.00
Styrketräning i gym i egen takt – hygienrutiner: tvätta händer och sprita, torka träningsredskap.

Yoga
Måndagen den 7 september klockan 18.30-19.30 startar yogan och varje måndag tills vidare och som vanligt under Carina Hjelms ledning.

Det blir lite nya rutiner. Vi har beslutat att inte vara på matta på golvet utan istället varva stående och sittande på en stol. Det blir mjuka rörelser, meditation stående, sittande och andningsövningar som passar alla.

Vi kommer att ställa ut stolar på 1,5 meters avstånd. Av hygieniska skäl kan man inte låna kudde eller filt så vill man använda det så får man ta med egna.

Vi som kommer är friska och vid minsta symptom stannar man hemma. Under rådande omständigheter så behöver vi begränsa antalet personer i lokalen och därför är max antal 15 stycken. Först till kvarn…

Klockan 18.20 låser vi upp dörren, är det ösregn så öppnar vi självklart tidigare. Tänk på att hålla avstånd. Obligatoriskt att börja med att tvätta samt sprita händerna inne på toaletten. Ta sen en stolplats och stanna där.

Från onsdag 9 september klockan 10.00 – rörelsegymnastik.
Hygienrutiner: tvätta och sprita händerna.

Onsdag 16 september klockan 18.30 – Öppet hus
Lokalen är stor så vi kan sprida ut oss på 1,5 meters avstånd. Vi dricker kaffe/te och äter typ en smörgås och pratar om ett av varje. Kanske någon kan bjuda på en rolig historia?

Varmt välkomna!

Styrelsen HGF Rotsunda Ängar
  • Skapad
  • Senast uppdaterad .