Skip to main content

Nyheter

Delta i namninsamling - var med och påverka inom Hyresgästföreningen

Block och penna
Hyresgästföreningen organiserar en namninsamling för fler hyresrätter och bjuder också in medlemmarna till att skriva motioner till föreningens stämma 2018.

Hem för alla
Skriv under namninsamlingen om du tycker att det behövs fler hyresrätter med rimliga hyror som passar alla skeenden i livet. När kampanjen är slut kommer underskrifterna att överlämnas till bostadsminister Peter Eriksson.
Vi denna länk kan du skriva under: https://www.hyresgastforeningen.se/paverka/kampanjer/region/stockholm/hem-for-alla/?utm_campaign=2017-09-18_Engagemang&utm_content=unspecified&utm_medium=email&utm_source=apsis_region_stockholm:

Var med och påverka – skriv en motion!
Har du förslag på förändring, ändring eller tillägg till hur Hyresgästföreningen i hela Sverige ska arbeta? Nu har du möjlighet att lämna det i form av en motion. Länk: http://dittlivsboende.se/var-med-och-paverka-skriv-en-motion/?utm_campaign=2017-09-18_Engagemang&utm_content=unspecified&utm_medium=email&utm_source=apsis_region_stockholm.

Gå kurs för att motionera
Som medlem är du välkommen till en kväll då vi går igenom Hyresgästföreningen som organisation. Du får vet hur vi som medlemsorganisation styrs av dig och alla våra medlemmar och hur du gör för att skriva en motion till årsmötet, fullmäktige eller stämma.
Länk till mer information om kursen: http://dittlivsboende.se/sa-kan-du-som-medlem-paverka-hyresgastforeningens-utveckling/?utm_campaign=2017-09-18_Engagemang&utm_content=unspecified&utm_medium=email&utm_source=apsis_region_stockholm.

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .