Nyheter

Hyresgästföreningen Sollentuna höll möte om Sollentunahemsaffären

Årsmöte refionen 2016
Med anledning av den borgerliga majoritetens förslag om att sälja ut 2 000 lägenheter och att föra över Sollentunahems kommersiella fastigheter till ett nytt kommunalt bolag, höll Hyresgästföreningen Sollentuna ett ”krismöte” för lokalt förtroendevalda söndagen den 6 november

Mötet kom mest att handla om den otrygghet som Sollentunahems hyresgäster känner inför möjligheten att just deras hus kommer att säljas till något annat fastighetsbolag. Vilket betyder att man plötsligen kan ha en ny hyresvärd som man inte känner till.

I detta nu så är det inte känt vilka fastigheter som Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna i Sollentuna tänker sig att sälja. Mot bakgrund av det så har alla Sollentunahems hyresgäster all anledning att känna oro inför framtiden. Vilka områden som helst kan säljas enligt vad man vet nu.

En annan stor fråga på mötet, var vilket inflytande över sådana här händelser som hyresgästerna har. Den allmänna uppfattningen om detta var att hyresgästerna kände sig överkörda av de lokala politikerna. Ingen har frågat hyresgästerna om detta, men det är just hyresgästerna som får betala priset i någon form.
  • Skapad

Ordförande
Thomas axelsson
070 - 653 56 86
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Folkrörelsestrateg & Processledare
Hyresgästföreningen Reg. STHLM
Johan Flyckt
Tel: 010 - 459 19 49
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Postadress
Hyresgästföreningen Reg. STHLM
Hyresgästföreningen Sollentuna
Box 10117
121 28 Stockholm-Globen

Sociala Medier