Skip to main content

Nyheter

Många har skrivit under vår protestlista mot Sollentunahemsaffären!

Block och penna
Klockan 23.55 söndagen den 27 november anslöt sig den 452:a personen till vår protestlista mot utförsäljningen och slakten av AB Sollentunahem. Här kan du läsa några av undertecknarnas kommentarer om affären.

Vi startade denna namninsamling måndagen den 7 november sent på kvällen. Nu, 21 dagar senare, har hela 454 personer skrivit under listan. Och nya namn tickar in hela tiden.

Det visar sig att vi har stöd för vår uppfattning över hela landet. 17,5 procent av de som anslutit sig till vår protestlista, bor utanför Sollentuna. I exempelvis Stockholm, Järfälla, Upplands Väsby, Göteborg, Målilla, Norsborg, Helsingborg och Grödinge.

Dessa kommentarer har några av våra anhängare gjort när de undertecknade vår protestlista:

”Förskräckligt att först sälja massor av lägenheter med dräglig hyra för att sen bygga nya med odräglig hyra!”.

”Det finns redan nu för få hyreslägenheter i Sollentuna. Att sälja och sen bygga nytt anser jag är rena vansinnet. De nybyggda blir alldeles för dyra och de som Sollentuna säljer kommer säkert bli mycket dyrare”.

”Behåll hyresrätterna!”.

”Jag bor hos Sollentunahem sedan -97 därför att det är tryggt och bra service. Vi har de bästa fastighetsvärdarna som servar oss hyresgäster alla dagar i veckan. Blir det försäljning av Sollentunahems lägenheter så ser jag det som ett måste att flytta härifrån”.

”Det tog mig flera år för mig att få denna hyresrätt. Hur kommer det att bli nu om ert förslag går igenom!!! NEJ till förslaget!”.

”Vill absolut inte att Sollentunahem ska säljas ut. Vi vill ha det som det är NU! Låt våra hyresrätter vara ifred”.

”Protesterar!”.

”Det här är en katastrof – jag får panik på tanken att behöva flytta eller bli hyresgäst hos mina grannar. Jag som trodde jag kunde ha ett gott liv här”.

”Jag vill behålla Sollentuna som min hyresvärd!”.

”Kommunens tillgångar ska inte säljas till underpris!”.

”Sorgligt att Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna agerar så kallhjärtat”.

”Ta inte hyresrätterna ifrån oss. Alla har inte råd att köpa en lägenhet!”.
  • Skapad
  • Senast uppdaterad .