Nyheter

Regionens LH-gala blev en stor baluns

LH gala 8
Lördagen den 28 maj höll Hyresgästföreningen region Stockholm en gala på Älvsjömässan för att uppmärksamma de lokala föreningarna inom regionen.

Runt 700 personer deltog på galan, som bland annat gästades av förbundsordförande Marie Linder och hade Mark Levengood som moderator. För underhållningen stod bland annat Caroline af Ugglas, Love Antell och Pia Johansson.

LH gala 1
Utöver underhållning och middag, delades det också ut stipendier i en rad olika kategorier. Sollentunaföreningens styrelse hade nominerat LH Rotsunda Ängar till två kategorier och Rotsunda Ängars tidigare ordförande Arne Lovén till kategorin ”Årets eldsjäl”. Såväl LH:t som Arne kom med i ”finalen” för stipendierna, vilket betyder att de kom med i det sista urvalet av kandidater, vilket var tre för var kategori. Tyvärr fick vare sig LH:t eller Arne något stipendium, fast det var ju väldigt nära så att säga.

LH gala 4
I sitt tacktal för maten sade förbundsordförande Marie Linder så här enligt tidningen Hem & Hyra:

- ”Jag har varit med sedan 80-talet men har aldrig varit med om ett sådant här arrangemang. Tack för denna fantastiska kväll!

  • Skapad

Ordförande
Thomas axelsson
070 - 653 56 86
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Folkrörelsestrateg & Processledare
Hyresgästföreningen Reg. STHLM
Johan Flyckt
Tel: 010 - 459 19 49
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Postadress
Hyresgästföreningen Reg. STHLM
Hyresgästföreningen Sollentuna
Box 10117
121 28 Stockholm-Globen

Sociala Medier